16 Nisan 2021 Cuma

"PsikoMedya Öğretmenlerinden Tavsiyeler" (Advice from psychomedia teachers)

Proje boyunca öğrencilerimizin bilgi düzeyini artırmayı hedeflerken farkındalıklarına dair gözlemlerimizi sürdürdük. Ekibimiz gelişime açık, dinamik öğretmenlerden ve psikolojik danışmanlardan oluşuyor. Öğrencilere model olmayı gözardı etmemek; onlara yapılabilecek tüm tavsiyelerin üstündeydi. İnternet kullanırken, bir görevi yerine getirirken öğretmenlerindeki değerleri yakından görme imkanı buldular . 

Tüm bunların yanında onlar için ve diğer tüm öğrencilerimiz için küçük bir tavsiye videosu hazırladık. Belki bize ve onlara küçük bir proje hatırası olur. Çünkü karma takımlarımızda başka okuldan öğrenciler başka bir öğretmenle de çok güzel etkileşim halinde idi...Sanırım küçük bir hatıra iyi olacak:)

 Öğretmen Tavsiye Videomuz

Tüm ekibe, uyumlarına ve emeklerine teşekkür ediyorum...

Ruhunun nefes almasına izin ver. Sevdiklerinin seni görmesine izin ver. Her şey bir mucize, sen bakmayı bilirsen. Mucizeyi kaçırma. Dur ve seyret."

Let your soul breathe. Let your loved ones see you. Everything is a miracle if you know how to look. Don't miss the miracle. Stop and watch. "

While aiming to increase the knowledge level of our students throughout the project, we continued our observations regarding their awareness. Our team consists of dynamic teachers and psychological counselors who are open to development. Not ignoring being a model for students; It was above all the advice that could be made to them. While using the Internet, they had the opportunity to see their teachers' values ​​closely while performing a task.


In addition to all this, we prepared a small video of advice for them and all our other students. Maybe it will be a little project memory for us and them. Because in our mixed teams, students from another school were in great interaction with another teacher ... I think a little memory will be good :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

May 9 Happy e Twinning Day:) Bozüyük Fen Lisesi