12 Ocak 2021 Salı

Merhaba;

Neden eTwinning? Neden PsikoMedya?

Dünyamızın geçirmekte olduğu bu zorlu süreçlerden en çok gençlerimiz etkilendi. Onların heyecanını, öğrenme isteklerini kaybetmemeleri için elimizden geleni yapmalıyız. Yalnız bir seminer, bir bireysel görüşme ya da bir ders anlatımı yetmez. Daha fazlasına ihtiyaçları var. 
Araştırmaya, öğrenmeye, uygulamaya, kendilerini anlatmaya, tasarlamaya... Onların ev içinde de olsa yaşamaya ihtiyaçları var... Şimdi bu proje ile zihinlerini hareket ettiriyor ve toplum yararına içerikler üretiyorlar. Web2.0 araçlarını öğreniyor, uyguluyorlar... İlk defa üniversite öğrencilerinin yazdığı yüksek lisans ve doktora tezleri ile tanışıyorlar..

Her şey güzel başladı. Bu projeyi yazdığım için, yürütüyor olduğum için, çok iyi ekip arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum.

Hepimiz için bol öğrenmeli bir süreç olmasını diliyorum.

Why eTwinning? Why PsychoMedia?

Our young people were most affected by these difficult processes that our world is going through. We must do our best to prevent them from losing their enthusiasm and desire to learn. A seminar, individual meeting or lecture alone is not enough. They need more.
They need to research, learn, practice, express themselves, design ... They need to live even at home ... Now, with this project, they move their minds and produce content for the benefit of society. They learn and apply Web2.0 tools ... For the first time, they are introduced to the master and doctoral theses written by university students ..
Everything started well. I'm very happy to write this project, to run it, to have very good teammates.
I wish it to be a learning process for all of us.



2 yorum:

May 9 Happy e Twinning Day:) Bozüyük Fen Lisesi